Снима Фейсбук, Nikolai Qnulov  22-годишно момиче загина ден след рождения си

...
Снима Фейсбук, Nikolai Qnulov  22-годишно момиче загина ден след рождения си
Коментари Харесай

Шофьорът от трагичния инцидент край Бозвелийско имал книжка от един месец

Снима Facebook, Nikolai Qnulov  

22-годишно момиче почина ден след рождения си ден, а длуго момиче е в реанимация, откакто 18-годишен водач заби колата им в дърво и дирек във Варненско – край село Бозвелийско. Инцидентът, за който писахме, е от събота към 5 часа сутринта. 18-годишният водач също е настанен в болница. Той е имал брошура от по-малко от месец. Според очевидци – скоростта при злополуката е била доста висока.

„ Все още не е известна повода за злополуката. След първичния оглед индикациите сочат, че скоростта на автомобила е била превишена.  С каква скорост се е движела колата все още на злополуката ще стане ясно след автотехническата експертиза ”.

Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” по Нова Тв началникът на " Пътна полиция " - Варна основен контрольор Петко Камбуров.

По думите му 18-годишният лидер е взел брошура преди по-малко от месец. „ Не е имал предходни нарушавания. Проба за алкохол и опиати не му е взета на мястото на ПТП-то поради травматичните увреждания на лидера, който незабавно е превозен в болница. В хода на досъдебното произвеждане ще бъдат изяснени съответните показания за алкохол и наркотични субстанции ”, акцентира Камбуров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР